Titta närmre på arbeten

grafisk form

Som projektledareRFSL Rådgivningen Skåne och formgivare på reklambyrån Genberg & Co lärde jag mig mycket om arbetsflöden och bildhantering. Som fotograf och formgivare på mäklarfirman Uppvik & döttrar i Kivik har jag under de senaste 15 åren medverkat till utveckling av företagets hemsida, bildbank, huspresentationer, annonser.

Titeln "fotograf" kan jag inte vifta med men det har blivit mycket fotograferande av miljöer & hus, inredningar & stämningar, människor & djur! Det bästa är arbetet ute på fältet med endast en kameralins mellan mig och naturen… Alla former av tryckta produkter - annonser, affischer, broschyrer, visitkort, banderoller, flaggor, klädtryck & bussreklam - kan jag hjälpa Dig att ta fram.

Webdesign med inriktning på rena, enkla, former och färger är min specialitet - lugna och harmoniska hemsidor för sinnena där man gärna dröjer sig kvar! Utmaningen är att hitta essensen i företaget (kalla det företagets själ!) och presentera det på ett tilltalande sätt.

Filmning och klippning är ett nytt område som jag har utvecklas inom de senaste åren. Titta gärna på lite filmer på Uppviks YouTube kanal >>

 
 
 

LOTTA grafisk form AB
Lotta Nordstedt
Eljaröd 4905
273 56 Brösarp

lotta@grafisk-form.nu

     
   
Företaget har F-skattsedel
Lotta Nordstedt
0708-92 07 24